Zoeken naar meubels, nieuws etc
Over ons Wie zijn wij staand

Oorsprong in de horeca

Michel Kemp en Cees Heeneman, de 2 eigenaren van Chefs4Care (onderdeel van Chefs4Chefs BV, het moederbedrijf) komen oorspronkelijk uit de horeca. Doordat zij vaak in de institutionele zorg hebben gewerkt, in grote- en kleine keukens, op grote en bij kleine projecten, is er bij hun een gevoelige snaar geraakt. Per slot van rekening… er komt een tijd dat zij misschien zelf tot die doelgroep gaan behoren. En lekker vers eten willen we toch allemaal?

Deze doelgroep verdient echt alle aandacht

Klant­tevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel

Oplossingen binnen zorgkeukens

In de wereld van Chefs4Care streven we ernaar om voor elke uitdaging in de professionele keukens van de zorgsector de perfecte oplossing te bieden. 

Of het nu gaat om het overbruggen van tijdelijke personeelstekorten of het implementeren van duurzaam beleid op de lange termijn, wij hebben de ervaring en expertise om uw culinaire operaties te optimaliseren. 

Chefs4chefs fc

Chefs4Chefs

Chefs4Chefs BV is in 2006 opgericht door een team ervaren freelance chefs; ieder met zijn eigen inbreng en passie voor het vak! Met Chefs4Chefs willen wij onze kennis en ervaring inzetten bij professionele keukens. 

Omdat wij zelf als chef in diverse topkeukens hebben gewerkt in Nederland en in het buitenland, weten wij als geen ander hoe het er écht aan toe gaat in de keuken, en waar u tegenaan kunt lopen. Wij zijn ervaren, en samen met u maken wij graag het verschil!

Hospitality4Hire

Hospitality4Hire

Waar Chefs4Chefs stopt, begint Hospitality4Hire! Het wordt nu steeds lastiger om ervaren bedieningsmedewerkers te vinden. Wij leveren graag aansturende bedieningsmedewerkers. Denk aan Partymanagers, Gastvrouwen, Barista’s en top Bedieningsmedewerkers.

Op sommige dagen kun je wel wat extra handen gebruiken, terwijl je op andere dagen personeel te veel hebt. Daarom werken wij met freelancers. Wij hebben een groot netwerk in zowel Nederland als België, waardoor we altijd de juiste bedienings-, /hospitality medewerker bij jouw zaak kunnen plaatsen.

"Betrouwbaar, meedenkend en kwaliteit"

Stichting Maaszicht

Maaszicht logo

"Chefs4Care peilt wat de situatie is, en of alles naar tevredenheid gaat. Voelt goed…"

Nij Smellinghe Ziekenhuis

Nij Smellinghe

"Chefs4Care staat altijd voor ons klaar, of het nu gaat om chefs of advies. We kunnen op hen bouwen!"

Gelderhorst, centrum voor oudere doven

Logo gelderhorst

"Zit je met een serieus personeelsprobleem, bel Chefs4Care en zij regelen het meteen."

Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis

Etz

©Chefs4Care     |      Privacy statement     |      Algemene voorwaarden