Direct een kok nodig? Klik hier of bel 06-15946669
Menu
Sluit

Ik zoek werk als kok in de zorgsector

Ben jij een freelance kok, en kom je misschien uit de zorg? Heb je tijd beschikbaar voor nieuwe opdrachten van Chefs4Care? Meld je dan nu bij ons aan!

Aanmelden bij Chefs4Care
In samenwerking met Chefs4Care stond ik binnen twee weken al te koken bij de eerste klus!— Stacy van Wijngaarden

Ben je nog in loondienst en op zoek naar een uitdaging als zelfstandig ondernemer? Kook je graag voor de ouder wordende medemens? “Neem dan contact met ons op”, en laat je overtuigen van de wijze waarop we je begeleiden naar het ondernemerschap.

Chefs4Care werkt bij zorggerelateerde bedrijven in Nederland, en is daarmee een van de snelst groeiende aanbieders van kwalitatief goede zorg- freelance chefs. Mede daardoor zijn we op zoek naar een landelijk dekkend netwerk van professionele (zorg-)freelance chefs.

Sinds 2007 werken we op projectbasis, en of het nu gaat om tijdelijke of lange-termijn projecten, van extra mankracht in de keuken tot het ontwikkelen van lekkere gezonde maaltijden. Ben jij die prima (zorg-)freelance chef die samen met ons deze projecten succesvol zou kunnen uitvoeren? Spreekt jou dat aan? Schrijf je dan nu in bij Chefs4Care!

Aanmelden bij Chefs4Care

     

     

    Heb je vragen en wil je direct antwoord?

    Neem contact met ons op!

    info@chefs4care.nl 06 - 15 94 66 69