Direct een kok nodig? Klik hier of bel 06-15946669
Menu
Sluit

Over Chefs4Care

Chefs4Care is opgericht om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar hervorming binnen de keukens van zorginstellingen. In de afgelopen decennia hebben zorgkeukens gelaveerd tussen de deiningen van de economie en aangepaste visies van management. Zo kwam in de jaren 90 de kant-en-klare maaltijd in opmars en werden zodoende personeelskosten beperkt. Recentelijk werd deze trend weer doorbroken omdat bewoners verser en gevarieerder willen eten.


Niet alleen het profiel van de gemiddelde bewoner is veranderd, maar ook de eisen die gesteld worden aan het managen van een keuken en van de zorginstelling in het algemeen. Verschillende doelgroepen behoeven een eigen aanpak als het gaat om eten en drinken. Om het facilitair management te ontlasten biedt Chefs4Care steun in alle opzichten. Met bezuiniging en kost efficiënt werken vooropgesteld, wordt ook voldaan aan de kwaliteitseisen en wensen voor en door bewoners. Namelijk een verse en gevarieerde maaltijd draagt veelal bij aan een lang en gezond leven.

Chefs4Care heeft bij een aantal projecten in de zorg deze formule succesvol geïntroduceerd. Van het aanbrengen van keukenstructuur tot het trainen en aanleveren van personeel. Van vers koken tot het aanbieden van meer gastvrijheidsmomenten aan bewoners. De bewoners worden daarbij betrokken in het veranderproces en dragen zodoende bij aan hun toekomstige maaltijden.

Uitkomst! Ze zijn Creatief, Concurrerend en Constructief! Zij vormen een partnership op de wezenlijke onderdelen.— Bert van Lingen, voorzitter raad van bestuur zorggroep Maas & Waal